Prognoza meteo. Duminică, vremea împarte ţara în două

  • Sâmbătă vremea o să fie caldă peste tot în ţară, dar vântul prinde putere
  • Duminică se răceşte în nord, dar în sud rămâne cald
  • Luni, maxime de la 14 grade pe litoral, până la 24 de grade în Oltenia şi Banat
449 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo. Duminică, vremea împarte ţara în două

Prognoza meteo. Duminică, vremea împarte ţara în două

Prognoza pentru ţară

Urmează o noapte senină, iar norii se înmulţesc abia spre dimineaţă în nord-vest. Vântul prinde putere în nord-vest, sud-est şi la munte, iar minimele vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade.

Mâine ai parte de vreme caldă în toată ţara, dar cu vânt puternic. Norii se înmulţesc după-amiaza şi seara când vin aversele cu tunete şi fulgere. Pe crestele montane, înalte, nu sunt excluse ninsorile. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 şi 26 de grade, iar pe litoral se opresc pe la 13 grade.

Duminică vremea împarte ţara în două. Se răceşte în jumătatea de nord a ţării, dar în sud rămâne mai caldă decât ar fi normal. Peste zi norii cuprind nord-estul ţării şi zona montană, iar noaptea ajung şi în sud-est, unde o să plouă slab. În Carpaţii Orientali vor fi precipitaţii slabe mixte. Maximele pornesc de la 12 grade şi se opresc la 25.

Luni o să fie foarte cald în vest şi sud-vest, iar soarele străluceşte din plin. Doar prin Dobrogea şi la munte ai parte de ceva nori şi câţiva stropi de ploaie. Noaptea însă, în vestul ţării, vin aversele cu tunete şi fulgere. Vântul prinde putere doar pe la munte. Maximele vor fi cuprinse între 14 pe litoral şi 24 de grade în Banat Şi Oltenia.
 

Prognoza pentru Bucureşti
 

În Capitală ai parte de o noapte caldă cu cer senin şi în jur de 6 grade.

Mâine, vreme de vară: soarele străluceşte în voie, vântul prinde putere şi o să fie cam 25 de grade.

Dumincă însă norii se înmulţesc şi nu o să fie mai mult 23 de grade. Începi săptămâna cu aceeaşi vreme. Soare printre nori şi 22...23 de grade.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici