Video Prognoza meteo.Mâine 26 de grade, sâmbâtă cel mult 21. Cum o să fie vremea de Florii

  • Mâine, zi de vară în toată regula, cu 26 de grade şi soare
  • Sâmbătă vremea de răceşte, dar nu o să fie rece
  • De Florii vreme plăcută în toată ţara, maxime cuprinse între 13 şi 22 de grade
7866 afișări

Prognoza pentru ţară

Urmează o noapte cu ceva vânt pe crestele montane, cu minime cuprinse între -6 grade în Transilvania şi 12 grade în Dealurile de Vest şi ceva brumă prin centrul ţării.

Mâine vremea se răceşte prin nord-vest, nord, nord-est şi centru, dar asta nu înseamnă că o să fie frig. Maximele doar se apropie de valorile normale acestei perioade. Astfel, la nivelul întregii ţări o să fie între 15 şi 26 de grade. Norii se strâng doar prin centu şi est, unde e posibil să plouă slab. În rest soare ca într-o zi veritabilă de vară. Vântul prinde putere în est, centru, nord-vest şi la munte, iar prin Moldova o să aibă la rafală chiar şi 60 km/h.

Sâmbătă apar ceva mai mulţi nori, dar o să plouă slab doar pe la munte. Vântul o să sufle cu putere numai pe crestele montane. Maximele, potrivite pentru mijloc de aprilie, o să fie cuprinse între 11 şi 21 de grade.


De Florii prin sud-vest o să plouă, mai ales în prima parte a zilei. În restul ţării soarele străluceşte în voie, astfel că maximele pornesc de la 13 grade pe litoral şi se opresc la 22 de grade în sud.


Prognoza pentru Bucureşti

În Capitală ai parte de o noapte caldă, cu 7 grade în centru.

Mâine tot vreme de vară în toată regula. Soare, vânt liniştit şi 26 de grade. Sâmbătă însă, temperaturile scad şi nu o să fie mai mult de 20 de grade. Nu te speria însă. Sunt temperaturi normale pentru data din calendar. Duminica Floriilor vine cu soare şi cam 21 de grade.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici