Prognoza meteo. Ninsorile se opresc, dar vin ploile. Vântul se linişteşte abia vineri

  • Vântul continuă să sufle cu multă putere până joi
  • De joi maximele încep să crească, dar tot o să îţi pară că e frig din cauza vântului puternic
  • Vineri maximele ajung la 18 grade
374 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo. Ninsorile se opresc, dar vin ploile. Vântul se linişteşte abia vineri

Prognoza meteo. Ninsorile se opresc, dar vin ploile. Vântul se linişteşte vineri

Prognoza pentru ţară

Urmează încă o noapte foarte rece, cu ninsori pe la munte, prin Banat, Oltenia, Muntenia, Crişana şi Transilvania. Vântul o să sufle în continuare cu putere în Muntenia şi Dobrogea, iar în zona montană din sud-vest viteza la rafală ajunge la 100 km/h. Minimele sunt modeste şi pornesc de la -10 grade şi nu trec de 3 grade.

Vremea îţi dă motive în continuare să rămâi în casă. Mâine o să fie tot frig, continuă să ningă uşor prin vest, sud şi centru, iar vântul nu dă semne să se liniştească. La munte, în nord-estul Munteniei şi pe litoral vor fi viteze de 55...80 km/h, iar în zona montană a judeţelor Caraş-Severin, Mehedinţi, Hunedoara şi Gorj vântul ajunge la viteze de 80...100 km/h, spulberând puternic zăpada. Maximele pornesc de la zero grade şi se opresc la 9, dar vântul intens o să îţi dea impresia că este şi mai frig.

Joi însă vremea revine la sentimente mai bune. Ninsorile se opresc, dar vin ploile în sud şi vest. Dacă eşti în zona montană ai grijă la polei, lapoviţă şi la vântul care atinge 90-100 km/h. Maximele sunt mai genereoase şi sunt cuprinse între 5 şi 16 grade.  

Vineri vremea continuă să se încălzească şi soarele e din ce în ce mai generos. Nu te lasă însă păcălit de razele soarelui ca să ieşi din casă. Vântul o să sufle în continuare cu putere, dar nu la fel de tare ca în zilele precedente. La prânz o să fie intre  9 şi 18 grade.

Prognoza pentru Bucureşti

În Bucureşti ai parte de încă o noapte rece, cu cel mult zero grade şi vânt puternic. Nici mâine nu o să fie mai bine afară, aşa că bucură-te că nu trebuie să ieşi din casă. Vântul puternic o să te facă să crezi că e mai frig decât e de fapt, 6 grade la amiază.

Joi vremea se încălzeşte, dar vântul rămâne la fel de puternic. Totuşi soarele apare printre nori şi vor fi 13 grade.

Vineri şi mai mult soare, vânt ceva mai domol şi cel mult 16 grade la prânz.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici