PROGNOZA METEO pentru Bucureşti. ANM anunţă că vremea va fi instabilă. Urmează ploi torenţiale cu grindină şi vijelii

  • ANM a anunţat prognoza meteo pentru Bucureşti, pentru zilele următoare.
  • În perioada 27 - 31 mai, vremea în Capitală va fi instabilă, mai ales după-amiaza
  • Sunt aşteptate ploi torenţiale, cu descărcări electrice şi vijelii
1817 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO pentru Bucureşti. ANM anunţă că vremea va fi instabilă. Urmează ploi torenţiale cu grindină şi vijelii

PROGNOZA METEO pentru Bucureşti. ANM anunţă că vremea va fi instabilă. Urmează ploi torenţiale cu grindină şi vijelii

ANM a anunţat prognoza meteo pentru intervalul 27.05.2020 ora 12:00 - 31.05.2020 ora 23:00, în Bucureşti.

Mai ales în timpul după-amiezelor vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Aceasta se va manifesta prin averse, grindină, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi posibil vijelii. Ploile pot avea şi caracter torenţial, astfel în intervale scurte de timp cantităţile de apă vor depăşi, în medie, 10...15 l/mp şi izolat 20 l/mp. Vor fi temperaturi maxime în jur de 21 de grade, iar spre finalul săptămânii se vor atinge 23...25 de grade. Temperaturile minime vor fi de 10...12 grade.

ANM a emis avertizare meteo de vreme instabilă în toată ţara

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare specială pentru intervalul 25 mai ora 12.00 - 31 mai ora 23.00, care anunţă instabilitate atmosferică accentuată.

În intervalul menţionat, în cea mai mare parte a ţării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici