Prognoza meteo. Vreme caldă până sâmbătă. În prima zi de Paşte vin ploile

  • Mâine vreme ca de vară în sudul ţării, 25 de grade Celsius
  • Sâmbătă o să fie şi mai cald, 27 de grade şi soare din plin
  • Duminică vremea se răceşte şi vin ploile, cel mult 22 de grade
2896 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo. Vreme caldă până sâmbătă. În prima zi de Paşte vin ploile

Prognoza meteo.

Prognoza pentru ţară

Ai parte de o noapte cu vânt mai puternic în zona înaltă a Carpaţilor Orientali şi minime cuprinse între 0 şi 10 grade.

Mâine o să fie cald în toată ţara. Norii se strâng, seara şi noaptea, prin nord şi nord-est unde vin averse, iar la munte ai parte de lapoviţă. Vântul o să sufle mai tare în zona montană înaltă, în sudul Banatului şi în vestul Olteniei. Maximele pornesc de la 17 grade şi se opresc la 25.

Sâmbătă ai parte de încă o zi cu vreme caldă. Peste zi norii se adună la deal şi la munte, iar noaptea şi în vestul şi sud-estul ţării, unde local va ploua. Aşteaptă-te la averse de vară, cu tunete, fulgere şi vânt.  Maximele vor fi cuprinse între 14 grade pe litoral şi 27 de grade în sudul Olteniei.

În Prima zi de Paşte însă vremea se schimbă. Temperaturile scad şi precipitaţiile se înmulţesc. Va ploua mai ales în zonele de deal şi munte, iar spre seară şi noaptea, local în sud şi sud-est. Ploile vor avea mai ales caracter de aversă, vor fi şi descărcări electricem, iar pe crestele montane, treptat se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea temporar intensificări, mai ales în timpul ploilor, când izolat va putea lua aspect de vijelie. Maximele pornesc de la 12 şi  nu mai trec de 22.

Prognoza pentru Bucureşti

În Capitală la noapte o să fie senin, vântul nu o să sufle tare şi o să fie cam 7 grade în centru.


Mâine ai parte de încă o zi ca de vară, cu soare şi în jur de 24 de grade. Şi sâmbătă tot vară o să fie. Soare peste zi, 24 de grade şi vânt liniştit. Norii se adună în a doua parte a zilei şi în noaptea de Înviere când o sa fim cam 9 grade.

Şi în Bucureşti vremea se răceşte duminică. În prima zi de Paşte norii acoperă cerul şi spre seară aşteaptă-te la averse cu tunete, fulgere şi vânt. La amiază vor fi cel mult 20 de grade.


 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici