Prognoza meteo. Weekend cu vreme caldă, de luni vremea se răceşte

  • Maximele urcă până la 19 grade în weekend
  • De luni vremea se răceşte în jumătate de ţară şi revin ploile
  • În Bucureşti vreme frumoasă şi 17 grade Celsius
1197 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo. Weekend cu vreme caldă, de luni vremea se răceşte

Prognoza meteo. Weekend cu vreme caldă, de luni vremea se răceşte în vest, centru şi nord

Prognoza în ţară

Mâine ai parte în continuare de vreme caldă peste tot în ţară, astfel că maximele pornesc de la 10 grade şi se opresc la 19. În sud, est, centru şi la munte peste zi o să plouă slab. Prin sud-est şi la munte nu scapi de vânt

Duminică  tot vreme caldă, cu 19 grade la amiază, dar şi cu ploi prin vest, sud-vest şi la munte, iar spre seară şi în nord-vest. Ploile vor fi mai ales averse însoţite de descărcări electrice. Vântul rămâne puternic peste zi la munte şi prin est, dar şi în timpul ploilor.

Luni vremea te ajută din nou să rămâi în casă, cel puţin dacă stai în vestul, centrul şi nordul ţării. Aici vremea se răceşte şi norii se înmulţesc. Începe să plouă peste zi în regiunile din jumătatea nordică a ţării şi la munte, iar seara şi noaptea, pe arii restrânse, şi în restul zonelor. Noaptea, în Maramureş, Transilvania şi în nordul Moldovei ploile se vor transforma la început în lapoviţă apoi în ninsoare. La munte, ziua precipitaţiile vor fi mixte, iar seara şi noaptea va ninge. Vântul suflă cu putere, peste zi, în vest şi nord-est, iar noaptea în sud-est. Maximele pornesc de la 7 grade şi se opresc la 19 grade.

 

Prognoza pentru Bucureşti

În Bucureşti ai parte de un weekend cu vreme caldă. Sâmbătă soarele se vede printre nori, vântul se liniştete şi ai parte de 16 grade la prânz. Duminică tot vreme caldă, ceva mai mulţi nori şi 17 grade. Chiar dacă e weekend şi cald, încearcă să nu ieşi din casă fără un motiv serios.

Luni tot vreme caldă, în jur de 18 grade, dar şansele să plouă se măresc. Aşa că dacă nu vrei să iei umbrela după tine, stai cât mai mult în casă.

 

 


 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici