Prognoză specială pentru Bucureşti: Frig pentru final de octombrie şi vânt

  • Bucureştenii vor avea parte de vreme rece pentru sfârşitul lunii octombrie, cu temperaturi de 5 - 7 grade.
  • Va ploua slab, iar sâmbătă, vântul va sufla cu rafale de 34 - 45 km/h, conform prognozei speciale pentru Bucureşti.
590 afișări
Imaginea articolului Prognoză specială pentru Bucureşti: Frig pentru final de octombrie şi vânt

Prognoză specială pentru Bucureşti: Frig pentru final de octombrie şi vânt

Conform ANM, în intervalul vineri ora 2:00 - sâmbătă ora 20:00, vremea se va răci, astfel că temperatura maximă a zilei de vineri (30 octombrie) se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar minima va fi de 5...7 grade.

Maxima termică a zilei de sâmbătă (31 octombrie) va fi de 11...12 grade, caracterizând o vreme rece pentru sfârşitul lunii octombrie.

Cerul va avea înnorări şi vor fi intervale în care va ploua în general slab, iar mai ales în cursul zilei de sâmbătă, vântul va avea unele intensificări, cu viteze de 35...45 km/h.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici