VIDEO | Imagini spectaculoase! La munte s-a întors iarna

  • Stratul de zăpadă măsoară 50 de centrimetri la Vârful Omu
  • Termometrele arată -2 grade celsius
  • Atenţie la drumeţii! Traseele montane au fost acoperite cu gheaţă
711 afișări

Dacă îţi e dor de iarnă poţi să te bucuri de acest fenomen pe crestele munţilor. 

Doar azi-noapte în Munţii Bucegi s-a aşternut un strat nou de zăpadă de 22 de cm. În zonă este ceaţă şi viscol aşa că ar fi bine să nu te aventurezi pe munte. Geamurile staţiei meteo de la Vârful Omu au fost acoperite de ţurţuri de gheaţă uriaşi. În urmă cu 8 zile peisajul era verde, de primăvară.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici