Vreme deosebit de caldă în Bucureşti în weekend

Prognoza specială pentru Bucureşti, în weekend, arată că vremea se încălzeşte peste normal. Temperaturile vor ajunge la 32 de grade.

417 afișări
Imaginea articolului Vreme deosebit de caldă în Bucureşti în weekend

Vreme deosebit de caldă în Bucureşti în weekend

Începând de vineri dimineaţă până sâmbătă dimineaţă, vremea se va încălzi semnificativ şi va deveni deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii octombrie.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă va fi de 26...28 de grade, iar cea minimă va fi de 10...12 grade, uşor mai scăzută în zona periferică.

Apoi, de sâmbătă până duminică dimineaţă, meteorologii anunţă vreme mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată.

Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a intervalului, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximă va fi de 30...32 de grade, iar cea minimă va fi de 13...14 grade, uşor mai coborâtă în zona preorăşenească.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici