Vremea în România, la final de august şi început de septembrie. Prognoza meteo ANM în următoarele patru săptămâni

  • Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a realizat prognoza pentru următoarele 4 săptămâni.
  • Temperaturile vor fi uşor mai coborâte decât cele normale săptămâna aceasta.
  • La începutul lunii septembrie, valorile devin normale pentru începtul toamnei.
7444 afișări
Imaginea articolului Vremea în România, la final de august şi început de septembrie. Prognoza meteo ANM în următoarele patru săptămâni

Meteo. Vremea în România 16 - 23 august

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, dar cu o abatere termică local pozitivă în sud-vest. Regimul pluviometric va fi deficitar în jumătatea vestică a ţării, dar mai ales în zonele montane aferente, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Meteo. Vremea în România 23 - 30 august

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în jumătatea nord-estică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil uşor deficitare în regiunile vestice şi nord-vestice.

Meteo. Vremea în România 30 - 6 septembrie

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, posibil uşor mai coborâte, local, în regiunile estice, dar şi uşor mai ridicate în cele vestice. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile sud- vestice, centrale şi nord-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Meteo. Vremea în România 6 - 13 septembrie

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil uşor mai ridicate, local, în regiunile sud-vestice. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar cu o uşoară tendinţă local deficitară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici