Acuzaţii grave în cartea unui reporter NYT: „Trump a aruncat documente oficiale în toaleta Casei Albe”

Continuă să apară detalii despre comportamentul lui Donald Trump la Casa Albă: după cutiile pline cu hârtii trimise „din greşeală” la reşedinţa sa din Mar-a-Lago, în loc să fie trimise la arhivele statului, o carte relevă că fostul preşedinte obişnuia să arunce hârtii importante într-una dintre toaletele Casei Albe.

553 afișări
Imaginea articolului Acuzaţii grave în cartea unui reporter NYT: „Trump a aruncat documente oficiale în toaleta Casei Albe”

Acuzaţii grave în cartea unui reporter NYT: „Trump a aruncat documente oficiale în toaleta Casei Albe”

Teza este susţinută de reporterul New York Times, Maggie Haberman, în „Confidence Man”, care drumul lui Trump de la om de afaceri la preşedinte. Haberman a vorbit cu anumiţi membri ai personalului care i-au spus că au găsit una dintre toaletele Casei Albe „deseori” „înfundată cu hârtie mototolită”.

Fostul preşedinte s-a grăbit să nege vestea pe Twitter, marcând-o drept o minciună inventată. Comisia de investigaţie pentru controlul fraudelor şi abuzului a deschis o investigaţie cu privire la potenţialele încălcări ale legii de către Trump privind actele prezidenţiale şi a cerut Arhivelor Naţionale să predea comunicările cu fostul preşedinte despre documentele dispărute sau distruse, precum şi descrierea materialului găsit în cele 15 cutii recuperate din vila lui din Florida.

Potrivit New York Times, acele documente includ şi informaţii clasificate, pe lângă celebrele scrisori pe care fostul preşedinte le primise de la Kim Jong-un şi nota pe care predecesorul său, Barack Obama, i-a lăsat-o pe biroul Biroului Oval, în 2017. În carte, Haberman susţine, printre altele, că Trump este încă în contact cu liderul nord-coreean. „A avut o fixaţie pe relaţia lui cu Kim şi le-a spus oamenilor că a avut un fel de corespondenţă sau dialog cu el”, a scris reporterul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici