Adrian Ţuţuianu: Moţiunea de cenzură a PSD are probleme de constituţionalitate

  • Moţiunea de cenzură nu poate fi promovată decât într-o sesiune ordinară a Parlamentului, declară senatorul Pro România
  • Adrian Ţuţuianu: „Eu cred că sunt probleme de constituţionalitate”
  • Social-democraţii decid vineri, într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, calendarul de vot al moţiunii de cenzură
922 afișări
Imaginea articolului Adrian Ţuţuianu: Moţiunea de cenzură a PSD are probleme de constituţionalitate

Adrian Ţuţuianu: Moţiunea de cenzură a PSD are probleme de constituţionalitate

„Eu cred că această moţiune trebuia introdusă din luna mai, când am cerut noi, cei din Pro România, ca toţi parlamentarii să revină la lucru în procedură normală. Din păcate, nu s-a întâmplat acest lucru, ca rezultat al unui blat între PNL şi PSD, respectiv preşedintele Klaus Iohannis. După părerea mea, moţiunea de cenzură nu poate fi promovată decât într-o sesiune ordinară a Parlamentului. Ca urmare, eu cred că sunt probleme de constituţionalitate”, declară la RFI Adrian Ţuţuianu.

El menţionează că parlamentarii ProRomânia vor vota moţiunea de cenzură.

„Vom vota această moţiune de cenzură pentru că România are nevoie de un Guvern mai bun decât Guvernul Orban. Suntem cei care au votat împotriva tuturor actelor normative pe care le-a propus acest Guvern din luna martie până astăzi, legate de starea de urgenţă, de alertă, de prelungirea acestor situaţii. De ce este nevoie de un alt Guvern? Din câteva motive foarte precise. În primul rând, Guvernul a gestionat prost sistemul sanitar în perioada de pandemie. În al doilea rând, a făcut promovări care nu au nici o bază criterială serioasă (...). În al treilea rând, raportul Curţii de Conturi ne arată că în timp ce românii stăteau închişi în casă, cei din PNL erau la furat”, adaugă senatorul ProRomânia.

Social-democraţii decid vineri, într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, calendarul de vot al moţiunii de cenzură „Guvernul PNL - De la Pandemie la pande-mită generalizată”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici