Adriana Săftoiu (PNL), după ce Orban a fost surprins fumând în birou: Îmi place scuza că toţi suntem oameni

  • Gestul premierului Orban de a plăti amenda pentru fotografia de la Guvern a stârnit reacţii puternice
  • Săftoiu: Când eşti în funcţie publică nu poţi fi scuzat, că şi omul de rând face la fel
  • Adriana Săftoiu: Apreciez gestul de a plăti amenda. E un început
2245 afișări
Imaginea articolului Adriana Săftoiu (PNL), după ce Orban a fost surprins fumând în birou: Îmi place scuza că toţi suntem oameni

Adriana Săftoiu (PNL), după ce Orban a fost prins fumând în birou: Îmi place scuza că toţi suntem oameni

Gestul premierului Orban de a-şi plăti din proprie iniţiaitivă a stârnit reacţii în rândul politicienilor. Deputatul liberal Adriana Săftoiu spune că plata amenzii este un gest de apreciat.

"Îmi place scuza că toţi suntem oameni. Suntem, cum nu, dar atunci când deţii o funcţie publică ai niste privilegii pe care "oamenii de rând" nu le au. Deci nu suntem egali. De la masina care te asteaptă la scară până la benzina/motorina pe care nu o plăteşti. Omul de rând nu prea are aceste beneficii ", scrie deputatul PNL Adriana Săftoiu, pe Facebook.

Fostul purtător de cuvânt al preşedintelui Băsescu apreciază însă gestul premierului Orban de a plăti amenda.

"De aceea, când eşti într-o funcţie publică şi ai greşit, nu poţi fi scuzat că si omul de rând face la fel. Trebuie să fii marcă a moralei si eticii ca să impui modelul de urmat. Apreciez însă gestul de a plăti amenda. E un bun început".

Ludovic Orban a fost imortalizat alături de mai mulţi miniştri, în biroul său de la Palatul Victoria, fumând şi consumând alcool cu ocazia zilei sale de naştere. Premierul a decis astăzi să plătească amenzile care însumează 3.000 de lei, pentru faptul că a fumat în spaţii închise şi pentru că nu a purtat mască.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici