Adriana Săftoiu: Preferatul meu e pe locul zece, deşi activitatea sa e cu mult peste pretenţiile celorlalţi

Deputatul Adriana Săftoiu a declarat joi, că actualul eurodeputat Marian-Jean Marinescu, preferatul său pe lista PNL, e pe locul zece, ”deşi activitatea lui e cu mult peste pretenţiile celorlalţi” şi că e bine că măcar o femeie figurează pe primele 10 locuri pe lista PNL pentru europarlamentare.

532 afișări
Imaginea articolului Adriana Săftoiu: Preferatul meu e pe locul zece, deşi activitatea sa e cu mult peste pretenţiile celorlalţi

Adriana Săftoiu: Preferatul meu e pe locul zece, deşi activitatea sa e cu mult peste pretenţiile celorlalţi

”Am învins! Măcar o femeie pe primele 10 locuri pe lista PNL pentru europarlamentare. Despre ceilalţi 9, las vocea poporului să se pronunţe. Să avem mult noroc că e deja populară zicerea că şi cei de pe Titanic au fost sănătoşi, dar nu prea au avut noroc! Să fie cu noroc, deci! Primii cinci sunt sănătoşi, următorii au nevoie şi de noroc”, a scris pe Facebook Adriana Săftoiu.

Ea a mai afirmat că are un preferat între cei zece, doar că e pe ultimul loc, ”deşi activitatea lui e cu mult peste pretenţiile celorlalţi”.

Liberalii au ales ca lista să fie deschisă de realizatorul TV Rareş Bogdan, proaspăt reînscris în partid.

Lista cu candidaţii eligibili, validaţi în Biroul Politic Naţional al PNL este următoarea:

1. Rareş Bogdan, jurnalist Realitatea TV
2. Mircea Hava, primar Alba Iulia
3. Siegfried Mureşan, europarlamentar
4. Daniel Buda, europarlamentar
5. Adina Vălean, europarlamentar
6. Vasile Blaga, fost co-preşedinte PNL, fost preşedinte PDL
7. Dan Motreanu, fost deputat, fost secretar general PNL
8. Gheorghe Falcă, primar Arad
9. Cristian Buşoi, europarlamentar
10. Marian-Jean Marinescu, europarlamentar
11. Vlad Nistor
12. Mihai Ţurcanu, europarlamentar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici