ALDE a dat startul campaniei electorale cu un flash-mob la nivel naţional. Harta judeţului Timiş a fost reprodusă de 200 de oameni - FOTO/VIDEO

ALDE a anunţat vineri că va marca începerea campaniei sale electorale printr-un flash-mob la nivel naţional, acţiune fiind organizate în fiecare reşedinţă de judeţ, unde militanţii ALDE "vor reda harta judeţului creată din oameni".

1207 afișări
Imaginea articolului ALDE a dat startul campaniei electorale cu un flash-mob la nivel naţional. Harta judeţului Timiş a fost reprodusă de 200 de oameni - FOTO/VIDEO

ALDE a dat startul campaniei electorale cu un flash-mob la nivel naţional. "Redăm harta judeţului creată din oameni" - FOTO/VIDEO

"Acţiunile vor fi organizate în fiecare reşedinţă de judeţ, într-o locaţie reprezentativă pentru oraş. Filialele ALDE vor crea un flash-mob prin care vor reda harta judeţului creată din oameni. Scopul acestei acţiuni este de a marca lansarea oficială a campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din luna decembrie", se spune într-un comunicat al ALDE.

Flash-mob ALDE în Bucureşti

Timiş: Harta judeţului, reprodusă de 200 de oameni în cadrul unui flashmob organizat de ALDE

ALDE Timiş a dat startul campaniei electorale cu un flashmob organizat în centrul Timişoarei, la care au participat aproape 200 de persoane care au creat împreună o hartă a Timişului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Flashmob-ul a avut loc vineri, în jurul orei 11.00, pe platoul din Piaţa Libertăţii, în prima zi a campaniei pentru alegerile parlamentare, marcând astfel, într-un mod inedit, lansarea candidaţilor ALDE în cursa electorală. O astfel de acţiune a fost organizată în sincron, în toată ţara, în timpul căreia militanţii ALDE au redat “harta judeţului creată din oameni”.

La evenimentul din Timişoara au participat aproape 200 de persoane venite din toate colţurile judeţului, care au creat împreună harta Timişului. Acţiunea a fost susţinută şi de o trupă de instrumentişti care, atunci când harta Timişului s-a realizat în cadrul flashmob-ului, au interpretat imnul României.

“Ne-am întâlnit mai mulţi colegi din tot judeţul şi ne-am organizat să ne aşezăm urmând contururile Timişului. Suntem o echipă unită şi avem încredere că în aceste alegeri vom reuşi să ajungem să stăm de vorbă cu cât mai mulţi oameni, ca să aflăm ce nevoi au şi, la rândul nostru, să-i consultăm pentru proiectele pe care le-am anunţat în platforma program”, a declarat Marian Cucşa, preşedintele ALDE Timiş, care este şi candidat pentru Camera Deputaţilor.

ALDE a organizat un astfel de eveniment simultan în toate cele 42 de judeţe ale României.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici