ALDE Arad îi cere lui Tăriceanu să-şi anunţe „neîntârziat” candidatura la alegerile prezidenţiale

ALDE Arad a adoptat, vineri, o rezoluţie prin care îi solicită preşedintelui partidului, Călin Popescu Tăriceanu, să-şi asume şi să-şi anunţe „neîntârziat” candidatura la alegerile prezidenţiale din acest an, transmite corespondentul MEDIAFAX.

247 afișări
Imaginea articolului ALDE Arad îi cere lui Tăriceanu să-şi anunţe „neîntârziat” candidatura la alegerile prezidenţiale

ALDE Arad îi cere lui Tăriceanu să-şi anunţe „neîntârziat” candidatura la alegerile prezidenţiale

ALDE Arad a arătat, vineri, prin intermediul unui comunicat de presă, că în cadrul şedinţei Delegaţiei Permanente Teritoriale, a fost adoptată o rezoluţie prin care organizaţia îi solicită preşedintelului partidului, Călin Popescu Tăriceanu, „să-şi asume şi să-şi anunţe neîntârziat" candidatura la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie a acestui an.

„Deciziile luate astăzi (vineri - n.r.) în cadrul Delegaţiei Permanente Teritoriale sunt rezultate venite pe cale de consecinţă atât în ceea ce priveşte necesitatea şi totodată importanţa candidaturii domnului preşedinte Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an, singurul potenţial contracandidat al actualului preşedinte", a declarat deputatul Eusebiu Pistru, preşedintele ALDE Arad.

 

Taguri:
alde,
tăriceanu,
alegeri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici