ALDE se întruneşte luni pentru a stabili strategia pentru alegerile locale din Bucureşti

Conducerea ALDE urmează să se întrunească luni pentru a stabili noua strategie pentru alegerile locale din Bucureşti, după ce PSD şi-a anunţat candidaţii, inclusiv candidatul UNPR, Neculai Onţanu la Primăria Sectorului 2, potrivit unor surse din partid.

277 afișări
Imaginea articolului ALDE se întruneşte luni pentru a stabili strategia pentru alegerile locale din Bucureşti

ALDE se întruneşte luni pentru a stabili strategia pentru alegerile locale din Bucureşti

Călin Popescu Tăriceanu, copreşedinte ALDE, a plecat vineri la Slatina pentru a lansa candidaţii la alegerile locale, fără a comenta anunţul făcut de Liviu Dragnea referitor la candidaţii pentru Bucureşti. Conducerea partidului urmează să stabilească luni lista cu candidaţii pentru primăriile din Capitală.

Joi, Tăriceanu anunţa că partidul său a stabilit cu PSD ca Robert Negoiţă (PSD) să candideze la Primăria Sectorului 3, însă ALDE nu-l susţine pe Neculai Onţanu (UNPR) la Primăria Sectorului 2.

"Unii (candidaţi – n.r.) deja sunt testaţi, am făcut sondaje în unele sectoare, nu în toate sectoarele din Bucureşti, nu am încă. Ştiu că şi PSD are sondaje, şi noi am făcut sondaje ca să vedem cum stau candidaţii, cum sunt percepuţi. Am observat ceea ce a apărut şi în presă ieri, că într-adevăr, primarii care au funcţionat în sectoarele 1, 2, 4 şi 5 sunt foarte bine poziţionaţi. Nu vorbesc de sectorul 3 pentru că am stabilit cu PSD, e închis să spunem aşa, va rămâne tot domnul Negoiţă să candideze", a declarat Tăriceanu.

Echipa candidaţilor susţinuţi de PSD pentru alegerile locale va fi formată din Gabriela Vrânceanu Firea (PSD), candidat pentru Primăria Capitalei, urmată de Daniel Tudorache (PSD), Neculai Onţanu (UNPR), Robert Negoiţă (PSD), Daniel Băluță (PSD), Daniel Florea (PSD) şi Gabriel Mutu (PSD), la sectoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici