Alegeri PNL: Liberalii se întâlnesc azi pentru a stabili calendarul alegerilor interne. Accesul se face cu adeverinţa de vaccinare

Consiliul Naţional al PNL se reuneşte duminică, de la ora 11, în Grădina de vară Herăstrău (Amfiteatru) a Teatrului Constantin Tănase, din Parcul Herăstrău, pentru a aproba calendarul alegerilor. Accesul se face cu adeverinţa de vaccinare.

250 afișări
Imaginea articolului Alegeri PNL: Liberalii se întâlnesc azi pentru a stabili calendarul alegerilor interne.  Accesul se face cu adeverinţa de vaccinare

Alegeri PNL: Liberalii se întâlnesc azi pentru a stabili calendarul alegerilor interne. Accesul se face cu adeverinţa de vaccinare

Accesul participanţilor la Coniliul Naţional al PNL se va realiza în baza adeverinţei de vaccinare anti-COVID-19, iar persoanele care nu fac dovada vaccinării vor fi testate la faţa locului.

La întâlnirea de duminică, liberalii vor stabili calendarul alegerilor interne.

Preşedinele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, săptămâna aceasta, după şedinţa Biroului Executiv al PNL, că va fi un Congres PNL pe 25 septembrie.

Potrivit acestuia, între 1 iunie şi 15 iulie vor avea loc adunările generale ale organizaţiilor locale, în perioada 1 iulie - 10 august vor fi organizate conferinţele judeţene de alegeri, iar între 10 august şi 25 septembrie va fi perioadă de 45 de zile pentru campania pentru congres.

„Procedura de convocare a congresului va fi finalizată duminică, de Consiliul Naţional”, a spus, marţi, Orban.

Întrebat dacă adunările locale şi congresul vor fi organizate în aer liber, Orban a spus: „Noi vom organiza congresul în funcţie de situaţia epidemiologică. Ce pot să spun acum este că vom cere pentru participanţi la toate adunările publice să fie vaccinaţi sau să aibă testul la zi. Dacă nu ne va permite reglementarea aferentă stării de alertă să ne organizăm în interior ne vom organiza în aer liber”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici