ALEGERI PREZIDENŢIALE, turul II - Klaus Iohannis a votat pentru o ”Românie a respectului, a prosperităţii, o Românie puternică” - FOTO

Candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, a votat, duminică, la Sibiu, ”pentru o Românie a respectului, a prosperităţii, o Românie puternică”, el spunând că are emoţii şi că speră ”să fie o zi frumoasă pentru toţi”.

925 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PREZIDENŢIALE, turul II - Klaus Iohannis a votat pentru o ”Românie a respectului, a prosperităţii, o Românie puternică” - FOTO

Klaus Iohannis (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Klaus Iohannis a votat la Şcoala nr. 4 din Sibiu, unde a venit împreună cu soţia sa, Carmen. Candidatul ACL la Preşedinţie a fost aşteptat, la secţia de votare, de aproximativ o sută de oameni, care l-au aplaudat, i-au scandat numele şi au strigat ”Ura”.

Astăzi am votat pentru o Românie a respectului, a prosperităţii, o Românie puternică. Am şi azi emoţii, recunosc. Sper să fie o zi frumoasă pentru noi toţi”, a spus Iohannis, menţionînd că înainte de a veni la vot a fost la biserică.

Întrebat dacă consideră că va fi o prezenţă la urne mai mare decât în turul întâi, Iohannis a răspuns "Da, azi vin mai mulţi. Datele de prezenţă arată o prezenţă mai numeroasă decât data trecută. Se vede că în disapora este o prezenţă foarte mare. Am semnale deja că la foarte multe secţii de votare din diasporă e foarte, foarte multă lume care aşteaptă să voteze. Sper să nu se repete situaţia de data trecută”.

Iohannis a spus că va monitoriza "cu foarte mare atenţie" situaţia din diaspora şi că are "cele mai mari speranţe de la ziua de azi".

Soţia sa, Carmen, a spus şi ea că are emoţii foarte mari, dar speră ca totul să fie bine.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici