Alfred Simonis: PNL Timiş a închegat o listă parcă trasă la sorţi, o „frăţie a penalilor”

PNL Timiş a închegat o listă parcă trasă la sorţi, o „frăţie a penalilor”, deoarece are pe lista pentru Consiliul Judeţean oameni care au fost condamnaţi, cu suspendare sau cu executare, afirmă deputatul Alfred Simonis.

227 afișări
Imaginea articolului Alfred Simonis: PNL Timiş a închegat o listă parcă trasă la sorţi, o „frăţie a penalilor”

Mediafax FOTO

„PNL Timiş a închegat o listă parcă trasă la sorţi, o <frăţie a penalilor>. Au pe posturi eligibile oameni care au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare, au pe listă oameni care au fost condamnaţi la închisoare cu executare şi au fost eliberaţi din închisoare pentru fapte cu violenţă şi au pe listă, pe poziţia a doua, pe Alin Popoviciu care a scăpat de dosare penale pe motiv că probele au fost strânse ilegal, ascultările au fost făcute ilegal, nu pentru că nu ar fi săvârşit acele fapte. Este şocant pentru un oraş într-un judeţ ca Timiş, în care politica s-a făcut întotdeauna altfel, iar partidele s-au comportat exemplar. PNL în anul 2020 vine cu o listă plină de penali, de oameni cu probleme penale şi de oameni care nu fac decât să facă de râs acest judeţ”, a declarat pentru MEDIAFAX liderul PSD Timiş, deputatul Alfred Simonis.

El a amintit şi că primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, estetrimis în judecată într-un dosar instrumentat de DNA.

„Eu cred că românii au transmis, inclusiv nouă, PSD-ului, un semnal în ultimele două alegeri, că nu mai vor justificarea acestor probleme, nu mai vor să facă distincţie între un condamnat care are fapte mai grave sau mai puţin grave, ci nu-şi mai doresc oameni cu probeleme penale în funcţii publice. PNL Timiş nu a înţeles această solicitare a românilor”, a conchis Simonis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici