Alina Gorghiu a fost desemnată purtător de cuvânt al PNL, vicepreşedinte cu atribuţii pe comunicare

Vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu a fost desemnată, luni, în cadrul Biroului Politic Naţional, în calitatea de purtător de cuvânt al partidului şi vicepreşedinte cu atribuţii în coordonarea comunicării partidului, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse liberale.

366 afișări
Imaginea articolului Alina Gorghiu a fost desemnată purtător de cuvânt al PNL, vicepreşedinte cu atribuţii pe comunicare

Alina Gorghiu (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

Gorghiu a fost propusă în cadrul şedinţei BPN pentru poziţia de purtător de cuvânt al PNL de către preşedintele partidului, Klaus Iohannis.

De asemenea, Alina Gorghiu a primit atribuţiile executive, în calitate de vicepreşedinte PNL, în domeniul comunicării partidului.

Deputatul PNL Cristina Pocora şi-a vineri anunţat demisia din funcţia de purtător de cuvânt al PNL după ce Congresul partidului a ales noua conducere a formaţiunii, menţionând că îşi asumă eşecul faptului că nu a obţinut încrederea delegaţilor liberali pentru o funcţie de vicepreşedinte.

"Consider absolut firesc să-mi asum nereuşita personală în aceste alegeri interne (de la Congresul PNL, n.r.). Faptul că nu am primit sprijinul majoritar al colegilor pentru obiectivul propus este de natură, în percepţia mea, să genereze pe viitor o posibilă lipsă de legitimitate a coordonatorului Departamentului de Comunicare al PNL şi a Purtătorului de cuvânt. De aceea, pentru a evita o astfel de situaţie, cred că este de datoria mea şi un gest necesar de decenţă să mă retrag din aceste funcţii", a susţinut Cristina Pocora, într-un comunica de presă remis MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici