Alina Gorghiu crede că jurnalistele Denise Rifai şi Simona Gherghe s-ar putea regăsi pe lista PNL şi ar face "o figură foarte frumoasă"

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat sâmbătă seara că jurnalistele Denise Rifai şi Simona Gherghe ar face o figură frumoasă dacă ar dori să candideze pe listele PNL şi că ar vrea ca declaraţia să fie privită ca o invitaţie.

1528 afișări
Imaginea articolului Alina Gorghiu crede că jurnalistele Denise Rifai şi Simona Gherghe s-ar putea regăsi pe lista PNL şi ar face "o figură foarte frumoasă"

Alina Gorghiu crede că jurnalistele Denise Rifai şi Simona Gherghe s-ar putea regăsi pe lista PNL la parlamentare şi ar face "o figură foarte frumoasă"

''Aş vrea, de exemplu să lansez chiar provocări pentru că poate şi presa ar privi altfel şi nu ar mai încuraja lupta asta anti-sistem dacă ar fi în interior. (…) Vă spun că un om ca Denise Rifai se poate regăsi pe lista PNL şi ar face o figură foarte frumoasă dacă şi-ar dori să vină alături de noi'', a afirmat Alina Gorghiu la Antena 3, precizând că nu a avut o discuţie cu Denise Rifai în acest sens, însă ar vrea ca jurnalista să considere intervenţia sa ca o invitaţie.

Alina Gorghiu a afirmat că a privit dincolo de imaginea vedetei TV pe care o afişează Denise Rifai.

''M-am uitat mai departe de imaginea vedetei de TV, m-am uitat la omul care are cunoştinţe în domeniul economic, care poate să facă un dialog pe absolut orice temă fără să se blocheze şi un om care cred că şi-ar schimba uşor perspectiva dacă ar intra în politică'', a spus Gorghiu.

Ea a adăugat că ar vrea să o vadă şi pe Simona Gherghe făcând politică, despre care a spus că ''pe parte socială cred că ar fi unul dintre cei mai buni oameni''.

''V-am dat două exemple de femei care îmi plac, care pot confirma în politică, de femei la care eu mă uit nu ca la vedeta de televiziune, ci mă uit la potenţialul omului politic din spatele vedetei de televiziune. Aş vrea să considere intervenţia mea ca o invitaţie, ca o provocare, de ce nu?'', a susţinut Gorghiu.

Ea a subliniat că în discuţiile pe care le-a avut cu politicienii a constatat că ''femeile sunt bune de pus la muncă, dar bărbaţii sunt buni de pus pe liste'' şi că ''scuza că nu avem doamne să punem pe listă ar trebui să fie inexistentă''.

Gorghiu a mai menţionat că în calitate de preşedinte de partid îşi doreşte să găsească un echilibru în ceea ce priveşte pregătirea profesională a clasei politice.

''Vreau neapărat să găsesc un echilibru în ceea ce priveşte pregătirea lor profesională pentru că handicapul sau lipsa de credibilitate ale acestui Parlament se datorează şi faptului că avem comisii parlamentare în care sunt oameni care nu au nici un fel de pregătire pentru comisia aia. Ai veterinari în Comisia juridică, ai ingineri în Comisia de sănătate (…), ai în Comisia de control a SRI persoane inculpate. Nişte amestecuri foarte interesante şi care cred eu că ar trebui eliminate în viitor”, a conchis preşedintele PNL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici