Preşedintele PNL, Alina Gorghiu: PSD şi ALDE ar fi în stare să ceară ieşirea Romaniei din UE/ Voi anunţa ultima unde voi candida

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sâmbătă, că PSD şi ALDE ar fi în stare să ceară ieşirea Romaniei din UE, afirmând că urmează două luni de miniciuni, făcând trimitere la declaraţiile adeversarilor politici care au negat cozile din diaspora şi furia tinerilor după Colectiv.

605 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PNL, Alina Gorghiu: PSD şi ALDE ar fi în stare să ceară ieşirea Romaniei din UE/ Voi anunţa ultima unde voi candida

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu: PSD şi ALDE ar fi în stare să ceară ieşirea Romaniei din UE/ Gorghiu: Voi anunţa ultima unde voi candida (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

''Aceşti oameni trebuie opriţi până nu este prea târziu. Pentru a lua ţara asta în arenda, sunt în stare de orice, inclusiv să ceară ieşirea Românie din UE", a declarat preşedintele PNL Alina Gorghiu, în cadrul Consiliului Naţional.

Alina Gorghiu a afirmat că vor urma două luni "calomnii, miniciuni, teorii ale conspiraţiei şi acuzaţii care mai de care mai fanteziste".

"Este un concurs de inepţii revoltătoare, pe care liderii cartelului PSD-ALDE le livrează zilnic, cu cinism, premeditare şi coordonare", a afirmat Alina Gorghiu

Gorghiu a mai spus că potrivit liderilor PSD, cozile de la alegerile prezidenţiale din 2014 erau formate "agitatori, care se aşezau de mai multe ori să voteze, ca să dea senzaţia de aglomeraţie".

Liderul PNL a criticat şi declaraţiile copreşedintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care a negat "furia tinerilor care l-au contestat pe Victor Ponta, după tragedia de la Colectiv".

"Ei vorbesc acum de lovituri de stat şi conspiraţii internaţionale, deşi premierul de la acea vreme şi-a înaintat demisia, de bună voie, ba chiar aplaudat de toţi colegii de partid. Drept consecinţă a loviturii de stat, au respins alegerile anticipate şi au votat în Parlament cu două mâini, Guvernul Cioloş, pe care acum nu îl mai recunosc, de parcă acesta s-a pogorât din ceruri ca duhul sfânt, la Palatul Victoria", a susţinut Gorghiu.

Ea a subliniat că imaginaţia PSD-ALDE merge până acolo încât pregatesc un premier condamnat.

"Dacă sunt chemaţi pe la Parchet, liderii PSD se compară cu victimele comunismului şi iau instantaneu chip de Maniu, Coposu şi Brătianu. (…)Tot ce fac aceşti politicieni din cartelul PSD-ALDE, de la o vreme, se învârteste în jurul a două concepte: sfidare şi negare. Mereu sunt alţii de vină. Justiţia că acţionează, poporul că se duce la vot. Americanii, europenii, tehnocraţii şi extratereştrii fac şi ei ceva împotriva cartelului. Tot universul comploteaza împotriva lor. Ei sunt victimele nevinovate ale acestor forţe antinaţionale, imperialiste, oculte şi în mod evident, vândute cuiva", a concluzionat Gorghiu.

Gorghiu: Nu ştie nimeni unde voi candida. Voi anunţa ultima

Preşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sâmbătă, că va fi ultima care va anunţa unde va candida, afirmând că PNL va depune marţi listele pentru diaspora, iar în jur de 20 octombrie vor fi definitivate cele la nivel naţional.

''Nimeni nu ştie în momentul acesta unde voi candida şi nici nu o să ştie nimeni, voi fi ultimul care va anunţa unde va candida. Tocmai pentru că mi se pare nerelevată candidatura Alinei Gorghiu, mi se pare mult mai important ce fel de liste sau de profil de candidat vom avea, dacă vom îndeplini criteriile de integritate şi eu vă garantez asta'', a declarat preşedintele PNL, Alina Gorghiu, întrebată dacă va candida la Timiş, în locul lui Vasile Blaga, aşa cum s-a vehiculat recent.

Gorghiu a afirmat că PNL va depune marţi listele pentru alegerile parlamentare din diaspora, iar în jur de 20 octombrie partidului va face publice listele pe care le va depune la nivel naţional.

PNL nu a discutat lista pe care o va depune la Bucureşti, a mai spus Gorghiu.

''Scorul slab pe Bucureşti înseamnă că PNL nu a venit cu ceea ce îşi dorea bucureşteanul în oferta pemtru alegerile locale. Ne-au costat schimbările succesive, probabil că mesajul nu a fost foarte bine articulat'', a conchis Gorghiu, afirmând că PNL va îmbunătăţii relaţia cu bucureştenii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici