Alina Gorghiu: Liberalii care nu sunt prezenţi la votul pentru Ghiţă şi TVR, tăiaţi de pe liste

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat marţi că liberalii vor fi prezenţi "în mod obligatoriu" la voturile importante, cum ar fi cel pentru alegerea şefului TVR şi cel pentru ridicarea imunităţii deputatului Sebastian Ghiţă, în caz contrar urmând să nu se regăsească pe liste la parlamentare.

324 afișări
Imaginea articolului Alina Gorghiu: Liberalii care nu sunt prezenţi la votul pentru Ghiţă şi TVR, tăiaţi de pe liste

Gorghiu: Liberalii care nu sunt prezenţi la votul pentru Ghiţă şi TVR, tăiaţi de pe liste ( Imagine Marius Dumbraveanu / Mediafax Foto)

"Parlamentarii noştri vor fi prezenţi la toate voturile importante în mod obligatoriu. Astăzi la votul pe TVR, mâine la votul pentru ridicarea imunităţii. Sunt două voturi fundamentale pentru activitatea Parlamentului şi, da, le-am spus foarte clar şi eu şi domnul Blaga şi am şi votat de altfel: cine lipseşte nemotivat nu se va mai regăsi pe listele PNL în alegerile parlamentare. Nu este nicio ameninţare, este doar o rigoare şi o notă de seriozitate pe care o solicităm tuturor celor care sunt parlamentari în grupul PNL", a afirmat Gorghiu, după ce liberalii au adoptat o rezoluţie în acest sens.

PNL a adoptat marţi o rezoluţie prin care anunţă că selecţia candidaţilor la alegerile parlamentare din 2016 se va face doar pe baza criteriilor de integritate, impuse în decembrie anul trecut, după valul de proteste de la Colectiv.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici