Ambasada SUA la Bucureşti condamnă traficul de persoane în toate formele sale

Ambasada SUA în România a transmis, marţi, un mesaj Ziua Mondială împotriva Traficului de Persoane, precizând că instituţia „condamnă traficul de persoane în toate formele sale” şi „se angajează să lucreze cu autorităţile române pentru eliminarea traficului de fiinţe umane”.

116 afișări
Imaginea articolului Ambasada SUA la Bucureşti condamnă traficul de persoane în toate formele sale

Ambasada SUA la Bucureşti condamnă traficul de persoane în toate formele sale

„Ca recunoaştere a Zilei Mondiale împotriva Traficului de Persoane, 30 iulie, Ambasada Statelor Unite ale Americii condamnă traficul de persoane în toate formele sale. SUA se angajează să lucreze cu românii pentru a elimina traficul de fiinţe umane”, transmite ambasada SUA la Bucureşti, printr-un comunicat de presă remis, marţi, MEDIAFAX.

Ambasada îndeamnă „ferm toate guvernele să combată traficul de persoane prin servicii de protecţie cuprinzătoare şi concentrate pe victime, prin măsuri de prevenţie a infracţiunilor care vizează direct tacticile traficanţilor şi informează mai bine comunităţile şi prin acuzarea şi condamnarea traficanţilor, pentru a-i face să răspundă penal pentru faptele lor”, potrivit sursei citate.

„Printr-o abordare concentrată a eforturilor noastre colective de luptă împotriva traficului de persoane, putem schimba ceva şi o vom face”, mai spune ambasada.

Taguri:
sua,
trafic,
persoane

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici