Ambasadorul Marii Britanii: Hitler a fost Hitler, nu mai există astăzi în politica europeană

Noul ambasador al Marii Britanii, Paul Brummell, a declarat, marţi, cu privire la acuzaţiile de nazism aduse de premierul Ponta la adresa preşedintelui Băsescu, că "Hitler a fost Hitler", iar din fericire în politica europeană de astăzi nu vede un alt Hitler.

1358 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul Marii Britanii: Hitler a fost Hitler, nu mai există astăzi în politica europeană

Paul Brummell (Imagine: Facebook)

"Eu cred că Hitler a fost Hitler. Din fercire, nu văd în politica europeană de astăzi pe cineva care este Hitler", a spus ambasadorul Marii Britanii, atunci când a fost solicitat să comenteze afirmaţiile prim-ministrului Ponta.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică, la Antena 3, că va urma "o perioadă în care trebuie pur şi simplu să ne pregătim de debăsificarea societăţii româneşti".

"Cred că efectele asupra societăţii româneşti lăsate de cei 10 ani de regim Traian Băsescu sunt destul de asemănătoare cu cele lăsate de regimul nazist în Germania", a spus Ponta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici