Amendament la Buget pentru modernizarea CET-urilor, respins. Firea acuză parlamentarii USR-PLUS care au votat împotrivă că nu se ţin de cuvânt

  • Amendamentul depus la proiectul de buget care viza alocarea a 100 de milioane de euro pentru modernizarea CET-urilor a fost respins.
  • Firea: „Parlamentarii USR-Plus şi PNL au votat împotriva rezolvării acestei probleme majore, pentru care Guvernul PNL nu a făcut nimic.”
  • Senatorul PSD Gabriela Firea a anunţat şi numele parlamentarilor USR-Plus care au votat împotriva amendamentului.
1700 afișări
Imaginea articolului Amendament la Buget pentru modernizarea CET-urilor, respins. Firea acuză parlamentarii USR-PLUS care au votat împotrivă că nu se ţin de cuvânt

FOTO: Facebook Gabriela Firea

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat sâmbătă că amendamentul depus la proiectul de buget care viza alocarea a 100 de milioane de euro pentru modernizarea CET-urilor a fost respins. Ea îi acuză pe parlamentarii USR PLUS că au votat împotrivă, deşi au promis că vor rezolva problema căldurii.

„Am depus un amendament la Buget foarte important pentru bucureşteni, împreună cu parlamentarii social democraţi din Capitală: alocarea sumei de 100 milioane de euro pentru modernizarea CET-urilor, care aparţin de Guvern şi care livrează agent termic la temperatură şi presiune sub confortul necesar cetăţenilor. Surpriză totală! Parlamentarii USR-Plus şi PNL au votat împotriva rezolvării acestei probleme majore, pentru care Guvernul PNL nu a făcut nimic, nicio investiţie într-un an şi jumătate de guvernare”, a scris pe Facebook Gabriela Firea.

Ea a publicat pe reţeaua de socializare şi fotografii din momentul votului.

„Mai grav este că parlamentarii USR-Plus, care au promis în campania electorală de la locale, împreună cu ceilalţi colegi care candidau, că vor rezolva imediat problema apei calde şi a căldurii în Bucureşti, acum au votat tot împotrivă! Îi vedeţi în imagini cu mâinile ridicate împotriva bucureştenilor! Au minţit că au intrat în politică pentru că nu au apă caldă şi căldură iar acum, când venise ocazia să facă un gest concret pentru îmbunătăţirea termoficării din Capitală, şi-au călcat propriile promisiuni în picioare”, a mai scris fostul primar general al Capitalei.

Ea a anunţat şi numele parlamentarilor USR - Plus care au votat împotriva amendamentului: deputaţii Cambera Oana-Alexandra, Apostol Alin-Gabriel, Benga Tudor - Vlad, Blaga Daniel-Codruţ şi senatorii Postică Andrei şi Trifan Raoul-Adrian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici