Analistul Ion Cristoiu, despre incidentele din Washington: „O diversiune pusă la cale, profitând de faptul că Trump e dement”

  • Stare de asediu la Washington. Susţinători ai lui Trump protestează faţă de confirmarea victoriei lui Joe Biden
  • Autorităţile din Washington au anunţat că oraşul este sub asediu
  • Ion Cristoiu: „Rezultatul direct al acestei întâmplări este compromiterea totală a Trumpismului”
  • Ion Cristoiu, într-o intervenţie telefonică la Aleph News, a comentat incidentul de miercuri, din Statele Unite ale Americii.
46533 afișări
Imaginea articolului Analistul Ion Cristoiu, despre incidentele din Washington: „O diversiune pusă la cale, profitând de faptul că Trump e dement”

Analistul Ion Cristoiu, despre incidentele din Washington: „O diversiune pusă la cale, profitând de faptul că Trump e dement”

„O diversiune pusă la cale, profitând de faptul că Trump e dement. Să nu uităm că Donald Trump a avut 70 de milioane de susţinători, iar aceştia sunt foarte periculoşi.

Nu are cum să se întâmple ceva. Ce, o să fugă cu elicopterul? Problema este că ei au intrat prea uşor. Tot ce se întâmplă acum este catastrofal pentru capitalul politic al lui Trump.

Eu nu spun că el este mieluşel, în cazul de faţă, pe profilul lui dement, s-a speculat acest lucru. În cazul de faţă, este clar că pe seama lui se pune. Vorbim de o bătălie politică tipic americană. Rezultatul direct al acestei întâmplări este compromiterea totală a Trumpismului”, a spus Cristoiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici