Andrei Iucinu s-a înscris în PSD

Andrei Iucinu, fost lider al studenţilor PRM, s-a înscris, joi, în Organizaţia PSD Sector 2, condusă de vicepreşedintele PSD Rodica Nassar.

12 afișări
Imaginea articolului Andrei Iucinu s-a înscris în PSD

Andrei Iucinu s-a înscris în PSD (Sursa: Mediafax Foto)

"Hotărârea de a mă înscrie în PSD am luat-o după un îndelungat proces de conştiinţă, la care s-a adăugat, trebuie să recunosc, şi o doză de subiectivism. Nu am putut să trec peste faptul că m-am născut şi am crescut într-o familie de oameni cu viziuni de stânga. Acesta a fost motivul principal care m-a făcut să cred că PSD se aproprie cel mai mult de aspiraţiile mele despre cum ar trebui să se facă politică în România. Mă voi ocupa în continuare de atragerea unui număr cât mai mare de tineri spre viaţa politică şi îmi voi duce la bun sfârşit proiectele pe care le-am demarat", a declarat Iucinu, conform unui comunicat al PSD Sector 2 remis agenţiei MEDIAFAX.

Conform sursei citate, odată cu înscrierea lui Andrei Iucinu, a trecut în echipa TSD şi o parte a conducerii Mişcării Studenţeşti "România Mare".

Andrei Iucinu a fost lider al studenţilor PRM, însă a fost exclus din acest partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici