Anghel Iordănescu a demisionat din PSD

Senatorul Anghel Iordănesecu a demisionat, vineri, din PSD, după ce, joi, un anunţ similar a fost făcut de fostul lider al filialei Ilfov Gabriel Oprea, urmat de vicepreşedinţii Gigi Neţoiu şi Florentin Pandele.

138 afișări
Imaginea articolului Anghel Iordănescu a demisionat din PSD

Anghel Iordănescu a demisionat din PSD

Iordănescu îşi anunţă demisia într-o scrisoare adresată preşedintelui PSD, Mircea Geoană.

"Vă aduc la cunoştinţă faptul că am decis să demisionez din calitatea de membru al Partidului Social Democrat. Ultimele evenimente petrecute în PSD şi la nivelul organizaţiei din care fac parte, PSD Ilfov, m-au făcut, din păcate, să nu mă mai regăsesc în rândurile acestui partid", scrie Anghel Iordănescu.

El spune că a acceptat să intre în politică şi în PSD alături de Gabriel Oprea, iar acum, când acesta nu mai este membru al partidului, se retrage şi el din rândurile formaţiunii.

"Am acceptat să intru în politică alături de un om pe care îl cunosc şi îl respect, în primul rând pentru verticalitatea sa. Gabriel Oprea m-a convins să mă înscriu în acest partid şi am acceptat din dorinţa de a-mi aduce contribuţia, din partid şi din Parlament, la binele ţării şi al românilor. De când sunt membru al Partidului Social Democrat, am depus toate eforturile pentru a-mi onora promisiunile făcute electoratului şi mi-am făcut datoria faţă de partid. Respect echipa din care am făcut parte în ultimii ani, o echipă de luptători. O organizaţie aflată, în urmă cu cinci ani între ultimele pe ţară, ca nivel de performanţă şi adusă între primele organizaţii, prin preluarea conducerii acesteia de către domnul Oprea, prin munca şi implicarea sa. Am fost o echipă la bine şi la rău.
Astăzi, când cel care a condus cu succes această organizaţie nu mai este membru al partidului, înţeleg să mă retrag şi eu din rândurile PSD", conchide Iordănescu.

Citeşte şi:

Gigi Neţoiu, exclus din PSD

Gabriel Oprea a demisionat din PSD

Gabriel Oprea a demisionat de la conducerea PSD Ilfov

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a demisionat din funcţie

Florentin Pandele şi-a anunţat demisia din PSD

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici