Antonescu despre Blaga: Bucureştiul nu are nevoie de un câine în plus

Vicepreşedintele PNL Crin Antonescu declarat, duminică, la lansarea candidaţilor PNL pentru Bucureşti, referindu-se la candidatul PDL la Primăria Generală a Bucureştiului, Vasile Blaga, că Bucureştiul nu are nevoie de încă un câine în plus, "care promite să facă şi să muşte tot ce mişcă".

21 afișări
Imaginea articolului Antonescu despre Blaga: Bucureştiul nu are nevoie de un câine în plus

Antonescu despre Blaga: Bucureştiul nu are nevoie de un câine în plus (Imagine: Mediafax Foto)

"A existat nu de mult un primar general al Capitalei al cărui angajament în faţa bucureştenilor, între altele, a fost de a împuţina câinii, nu a reuşit şi, mai mult decât atât, partidul acelui primar general, cât şi al actualului primar, ne propun nouă bucureştenilor nici mai mult nici mai puţin decât un câine în plus, un bulgod care promite să facă şi să muşte tot ce mişcă", a susţinut Crin Antonescu, referindu-se la candidatul PDL la Primăria Capitalei, Vasile Blaga.

"Bucureştiul, cu toată dragostea mea pentru câini, nu are nevoie de un câine în plus, chiar dacă fireşte ăsta nu e un câine fără stăpân, ci are nevoie de oamenii vii, adevăraţi, dedicaţi, pregătiţi, cinstiţi", a adăugat Crin Antonescu.

Liderul PNL a subliniat că dincolo de mizele partidelor politice există o bătălie pentru intrarea oamenilor competenţi în vârfurile administraţiei locale.

"Dincolo de mizele politice şi marile confruntări ale partidelor, există în aceste alegeri şi o bătălie pe care noi şi cetăţenii să o dăm pentru intrarea în vârful administraţiei publice locale a unor oameni pregătiţi, competenţi", a spus Crin Antonescu.

Liderul liberal l-a introdus în scenă pe candidatul PNL la Primăria sectorului 2 din Bucureşti, directorul INA Dragoş Dincă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici