Antonescu: Îl rog pe Hrebenciuc să-l lase pe Geoană să se confrunte cu mine

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a spus că îl roagă pe Viorel Hrebenciuc să-i "dea voie" liderului PSD Mircea Geoană să participe la o confruntare electorală cu el, reiterind că în turul doi trebuie votat adversarul lui Băsescu, iar în cazul în care Geoană intră cu el în turul doi acesta va pierde.

49 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Îl rog pe Hrebenciuc să-l lase pe Geoană să se confrunte cu mine

Antonescu: Îl rog pe Hrebenciuc să-l lase pe Geoană să se confrunte cu mine (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Îl rog pe domnul Viorel Hrebenciuc, cu tot respectul, să-i dea voie domnului Mircea Geoană să vină şi domnia sa la o confruntare. Nu poţi pretinde să fii preşedinte al României fără să doreşti să te confrunţi decât cu Traian Băsescu, iar când Traian Băsescu te invită să fugi la Măcin", a susţinut Crin Antonescu, duminică, la Piatra Neamţ.

Candidatul PNL şi-a exprimat speranţa ca România să termine "o dată pentru totdeauna cu amândoi" (Traian Băsescu şi Mircea Geoană n.r.), menţionând că îşi menţine afirmaţiile privind votarea oricărui adversar a lui Traian Băsescu în turul doi.

"Oricine să fie în turul doi, dar nu Traian Băsescu, adică în turul doi trebuie votat adversarul lui Traian Băsescu şi adversarul lui Traian Băsescu în turul doi va fi Crin Antonescu", a spus liderul liberal.

El a ţinut să spună că nici Geoană nu este o soluţie acceptabilă pentru România, menţionând că, dacă va intra în turul doi, se va întâlni tot cu el şi Geoană va pierde.

"Mircea Geoană este o soluţie inacceptabilă pentru România ca preşedinte, de aceea Mircea Geoană nu va fi în turul doi sau, dacă va fi, se va întâlni tot cu Crin Antonescu şi va pierde. E simplu ca bună ziua!", a conchis Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici