Antonescu, mandatat de Biroul Politic al PNL să continue negocierile cu PSD

BPC al PNL l-a mandatat pe preşedintele formaţiunii, Crin Antonescu, să continue negocierile cu PSD pentru formarea unei alianţe, mandatul incluzând şi identificarea unor modalităţi de aliere la nivel local, a declarat, luni, vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu.

31 afișări
Imaginea articolului Antonescu, mandatat de Biroul Politic al PNL să continue negocierile cu PSD

Antonescu, mandatat de Biroul Politic al PNL să continue negocierile cu PSD (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Biroul Politic l-a mandatat pe preşedintele PNL, Crin Antonescu, pentru negocierile cu PSD. BPC a acordat mandat pentru continuarea negocierilor pentru formarea unei alianţe care să reprezinte o alternativă credibilă la actuala guvernare. Negocierile trebuie să continue având în vedere situaţia dramatică a României şi obligaţia de a găsi o alternativă la actuala guvernare", a declarat Fenechiu, după şedinţa BPC.

El a arătat că parteneriatul cu PSD va fi semnat cât mai curând şi că nu vede niciun impediment la ora actuală.

"Nu discutăm despre paritate, despre împărţirea poziţiilor, a funcţiilor. Azi discutăm despre principiile unei alianţe", a spus Fenechiu.

El a arătat că mandatul de negociere cu PSD include şi modalităţi de aliere la alegerile locale, care să implice inclusiv candidaţi comuni.

"Pot fi mai multe modalităţi de colaborare, de la candidaţi comuni în anumite funcţii, consilii judeţene, eventual primării de municipii reşedinţă de judeţ, până la alte modalităţi", a spus Fenechiu.

Vicepreşedintele PNl a precizat că negocierile cu PSD sunt purtate de către Crin Antonescu, împreună cu o echipă propusă de acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici