Antonescu: Mulţumesc tuturor, începând cu Ludovic Orban, pentru că au dat bătălii grele cu mine

Liderul PNL Crin Antonescu a ţinut, vineri, la Congresul ordinar al PNL, să îi mulţumească lui Ludovic Orban pentru ajutorul din campanie şi din timpul mandatului său de preşedinte, exprimându-şi speranţa ca, indiferent de câştigători, toţi liberalii să se simtă ca fiind în echipa câştigătoare.

29 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Mulţumesc tuturor, începând cu Ludovic Orban, pentru că au dat bătălii grele cu mine

Antonescu: Mulţumesc tuturor, începând cu Ludovic Orban, pentru că au dat bătălii grele cu mine (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Vă mulţumesc oricum tuturor colegilor, începând cu prim-vicepreşedintele Ludovic Orban şi terminând cu toţi membrii BPC, mulţumesc Secretariatului general al partidului, le mulţumesc celor din echipa de campanie, le mulţumesc tutror celor care dincolo de simpatii şi antipatii, divergenţe şi diferenţe au dat împreună şi alături de mine aceste bătălii grele, dificile, importante, ale anului 2009. Vă mulţumesc tuturor şi vă doresc pentru viitor ca, fiind sau nu într-o echipă de conducere, să vă simţiţi şi să ne simţim cu toţii ca fiind într-o echipă câştigătoare, echipa PNL", a spus Crin Antonescu, în finalul discursului de prezentare a raportului mandatului de un an la conducerea PNL.

După prezentarea raportului financiar al partidului, Crin Antonescu a depus mandatul actualei conduceri - preşedinte şi Birou Politic Central - şi a predat conducerea lucărilor "juntei" de seniori PNL, cărora le-a mulţumit pentru colaborare şi susţinere.

Lucrările Congresului ordinar vor fi prezidate, până la alegerea noii conduceri, de preşedintele de onoare, Mircea Ionescu Quintus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici