Antonescu: Nu am reuşit să ne înţelegem cu democrat-liberalii

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, după întâlnirea cu reprezentanţii PDL, că liberalii nu au reuşit să se înţeleagă cu democrat-liberalii pentru că cei din partidul condus de Emil Boc nu sunt de acord cu principiul că Guvernul este expresia voinţei unei majorităţi parlamentare.

20 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Nu am reuşit să ne înţelegem cu democrat-liberalii

Antonescu: Nu am reuşit să ne înţelegem cu democrat-liberalii (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

"N-am găsit din păcate în această întâlnire posibilitatea unei înţelegeri sau unei continuări, unei deschideri de fapt, pentru că primul nostru principiu şi anume acela că un Guvern este generat şi este expresia de voinţă a unei majorităţi parlamentare nu e împărtăşit de PD, care pune sub rezerva voinţei preşedintelui propriul său mandat de negociere şi nu poate angaja decât parţial un punct de vedere", a susţinut Antonescu.

Liderul PNL a menţionat că liderii PDL nu acceptă cu ideea unui Guvern condus de un premier liberal, iar liberalii nu sunt de acord cu un premier PDL.

El a subliniat că le-a spus foarte limpede democrat-liberalilor că obiectivele pentru care PNL ar intra la guvernare sunt aceleaşi, apărarea statului de drept şi a regimului democratic din România periclitat de mentalitatea preşedintelui Traian Băsescu şi PD şi buna guvernare a României în condiţii de criză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici