Antonescu: Orice preşedinte din lume şi-ar dori un premier ca Emil Boc

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, ironic, sâmbătă, după ce a fost întrebat cum ar colabora cu Emil Boc, în cazul în care ar fi ales preşedinte, că orice şef de stat din lume poate lucra cu actualul prim-ministru şi că oricare şi l-ar dori premier.

22 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Orice preşedinte din lume şi-ar dori un premier ca Emil Boc

Antonescu: Orice preşedinte din lume şi-ar dori un premier ca Emil Boc (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Cluj, cum ar lucra cu Emil Boc, în cazul în care ar fi aleş preşedinte, Crin Antonescu a precizat că îl simpatizează, ca persoană, pe acesta, dar a spus că, în calitate de premier, orice preşedinte din lume "poate lucra perfect cu Boc" şi că acesta este "de dorit pentru orice preşedinte".

"Dacă vorbim de premierul Boc, eu cred că orice preşedinte din lumea asta şi-ar dori să lucreze cu premierul Boc. Este de dorit pentru orice preşedinte din lumea asta să aibă un premier Boc", a răspuns ironic Antonescu, după care a adăugat că o discuţie despre această eventuală colaborare este prematură.

În plus, a afirmat preşedintele PNL, "cenzura" asupra unui premier o exercită Parlamentul, nu preşedintele.

"Doar Parlamentul poate depune o moţiune de cenzură şi atunci premierul pleacă. Preşedintelui poate să-i placă sau nu şi aveţi suferinţa de trei ani a domnului Băsescu, cu premierul Tăriceanu, şi dacă Parlamentul nu l-a dat jos...", a spus Antonescu.

Acesta a participat la Congresul UDMR care se desfăşoară la Cluj, după care s-a întâlnit şi cu liberalii locali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici