Antonescu: PNL nu a reuşit să convingă majoritatea tăcută să iasă la vot

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică seară, la sediul central al partidului, că nu este dezamăgit de rezultatele exit-poll-urilor, dar că este dezamăgit că nici el, nici PNL nu au reuşit să convingă majoritatea tăcută a electoratului să iasă la vot.

13 afișări
Imaginea articolului Antonescu: PNL nu a reuşit să convingă majoritatea tăcută să iasă la vot

Antonescu: Nu suntem dezamăgiţi, dar PNL nu a reuşit să convingă ajoritatea tăcută să iasă la vot (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Încă o dată s-a arătat că o majoritate tăcută despre care vorbeam a rămas tăcută, a rămas majoritate, fără ca această majoritate să-şi spună cuvântul. România va rămâne în continuare pradă celor care falsifică voinţa populară prin autocare pline de alegători, celor care mituiesc, celor care fură. (...) Este din punctul meu de vedere o nemulţumire şi un rezultat slab, nu în cifre, despre care vom discuta la finalul numărătorii, ci în aceea că nici eu, nici PNL nu am reuşit de astă dată să convigem această majoritate tăcută, dezgustată, lipsită de speranţă să vină la vot", a susţinut Crin Antonescu.

Liderul PNL a subliniat că "PNL a fost astăzi împreună cu cei care s-au prezentat cinstit la vot, singur în faţa a două partide care au anunţat ele însele, deşi se află la guvernare, deşi răspund de buna desfăşurare a alegerilor, de dimineaţă până seara o sumedenie de fraude şi de ilegalităţi".

"Noi am avertizat asupra pregătirilor pentru aceste fraude. Am făcut tot ce am putut ca procesul electoral să decurgă corect, dar practic realitatea electorală a arătat că România este ca o ţară părăsită, pradă hoţilor", a spus Antonescu, menţionând că ceea ce s-a întâmplat la aceste alegeri se datorează şi unor forţe din afara politicii.

El a ţinut să le mulţumească alegătorilor care au votat cinstit la alegeri, dar şi liberalilor care s-au implicat în campanie, menţionând că PNL nu şi-a pierdut speranţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici