Antonescu: România se află sub dictatura prostului gust, a incompetenţei şi a sfidării

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică, la Târgu Mureş, că România "se află sub dictatura prostului gust, a incompetenţei şi a sfidării", dar că românii nu au voie, după 20 de ani de la revoluţie, "să lase ţara pradă celor care fac de ruşine numele de român".

25 afișări
Imaginea articolului Antonescu: România se află sub dictatura prostului gust, a incompetenţei şi a sfidării

Antonescu: România se află sub dictatura prostului gust, a incompetenţei şi a sfidării (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Antonescu a spus, la un miting electoral care a avut loc la Teatrul Naţional din Târgu Mureş şi la care au participat aproximativ două mii de persoane, că
trebuie ca la alegerile prezidenţiale din acest an românii "să dea lovitura de graţie" acelui sistem pe care Traian Băsescu l-a numit "ticăloşit şi pe care l-a dus pe cele mai înalte culmi ale perfecţiunii".

Crin Atonescu a spus că el numeşte acest sistem de-a dreptul "nesimţit" întrucât nu mai simte disperarea şi umilirea românilor, lipsa de speranţă a acelor oameni care au ajuns să creadă că trebuie să părăsească România.

"Eu nu părăsesc România. Vă rog să nu părăsiţi România şi cine din lehamite, lene sau frică nu va veni în decembrie să voteze e cam şi cum ar părăsi România. România fără oameni cinstiţi, de buni simţi va rămâne pe mâna aceloraşi oameni, urmaşii unui om politic care ne sfidează istoria, cultura şi ne jigneşte inteligenţa. România se află sub dictatura prostului gust, a incompetenţei şi a sfidării. Nu avem voie după 20 de ani de la revoluţie să lăsăm ţara pradă acelor oameni care fac de ruşine numele de român", a spus Antonescu.

Acesta a adăugat că schimbarea în bine a României şi mutarea ei pe o direcţie europeană nu se rezolvă şi nu se încheie cu plecarea lui Traian Băsescu de la Cotroceni, ci de abia începe cu venirea sa.

"Revoluţia bunului simţ de abia începe. Este o muncă enormă la care îi chem pe toţi românii. Sunt trei condiţii: cinste, solidaritate, onoare, vrem o ţară în care să fie ordine şi în care fiecare să aibă o şansă", a încheiat Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici