Arad: Mihai Răzvan Ungureanu, pe locul doi cu 33,6 la sută; Ovidiu Marian (USL) - 45,8 - rezultate parţiale BEJ

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu se află pe locul al doilea în privinţa voturilor obţinute în Colegiul senatorial 1 Arad, obţinând 33,6 la sută din voturi, în timp ce contracandidatul USL Ovidiu Marian a primit 45,8 procente, conform rezultatelor parţiale date publicităţii de BEJ.

2589 afișări
Imaginea articolului Arad: Mihai Răzvan Ungureanu, pe locul doi cu 33,6 la sută; Ovidiu Marian (USL) - 45,8 - rezultate parţiale BEJ

Arad: Mihai Răzvan Ungureanu, pe locul doi cu 33,6 la sută; Ovidiu Marian (USL) - 45,8 - rezultate parţiale BEJ (Imagine: Raul Stef / MediafaxFoto)

Potrivit Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Arad, la ora 7.00 în judeţ erau numărate voturile pentru Senat din 168 de secţii din cele 439, respectiv 38,2 la sută.

În Colegiul Senatorial 1, pe primul loc se află, conform rezultatelor parţiale, Ovidiu Marian (USL), cu 45,89 la sută, urmat de fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, care a obţinut 33,6 procente. În acest colegiu, au fost numărate voturile din 50,4 la sută dintre secţii.

În Colegiul senatorial 2, au fost centralizate 17 la sută din secţii, iar pe primul loc se află preşedintele PNL Arad, Neluţu Cristina (USL), cu 50,8 la sută, urmat de Gheorghe Feieş (ARD), cu 22,7 procente.

În Colegiul senatorial 3, unde au fost numărate voturile din 54 la sută dintre secţii, Dorel Popa (USL) conduce cu 44,3 la sută în faţa lui Traian Igaş (ARD), are a obţinut 28,4 la sută din voturi.

USL a obţinut, în judeţul Arad, 40,11 la sută din voturile pentru Senat, iar ARD - 30,07, conform rezultatelor parţiale furnizate de BEJ.

În judeţul Arad, prezenţa la alegerile parlamentare de duminică a fost de 35,28 %, fiind una dintre cele mai scăzute din ţară.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici