Atacul din Connecticut: Ponta i-a transmis o scrisoare de condoleanţe lui Obama

Premierul Victor Ponta a transmis o scrisoare de condoleanţe preşedintelui SUA, Barack Obama, în care îşi exprimă profundul regret, în numele său personal şi al Guvernului României, faţă de tragicul şi şocantul eveniment din 14 decembrie, la o şcoală din Connecticut, informează Guvernul.

351 afișări
Imaginea articolului Atacul din Connecticut: Ponta i-a transmis o scrisoare de condoleanţe lui Obama

Ponta i-a transmis o scrisoare de condoleanţe lui Obama, pentru atacul din Connecticut (Imagine: CNN)

"Primul ministru a transmis preşedintelui şi poporului american cele mai sincere condoleanţe, fiind alături de familiile şi prietenii tuturor celor afectaţi de această tragedie", se arată într-un comunicat al Executivului.

Douăzeci şi şase de persoane, dintre care 20 de copii au fost ucise, vineri dimineaţa, într-o şcoală primară din Connecticut (nord-est), într-unul dintre cele mai grave masacre comise vreodată într-o instituţie şcoală din Statele Unite, devenit imediat o dramă naţională.

Preşedintele Barack Obama, extrem de emoţionat, a făcut apel, vineri, să se adopte "acţiuni semnificative" pentru a se împiedica pe viitor incidente armate precum acest atac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici