Augustin Jianu, ministrul Comunicaţiilor, NU demisionează: Îmi voi prezenta demisia exclusiv la solicitarea celor îndreptăţiţi să o ceară

Augustin Jianu, ministrul Comunicaţiilor, a anunţat, joi, pe pagina sa de Facebook, că nu va demisiona, fiind singurul ministru din cabinetul Grindeanu care nu a demisionat. "Este suficientă solicitarea domnului Sorin Grindeanu iar demisia mea va fi prezentată în cel mai scurt timp", a scris Jianu.

4465 afișări
Imaginea articolului Augustin Jianu, ministrul Comunicaţiilor, NU demisionează: Îmi voi prezenta demisia exclusiv la solicitarea celor îndreptăţiţi să o ceară

Augustin Jianu, ministrul Comunicaţiilor: Îmi voi prezenta demisia exclusiv la solicitarea celor îndreptăţiţi să o ceară

"Vă asigur de pe acum că nu am nicio adeziune pentru funcţia pe care o deţin în prezent. Este suficientă solicitarea domnului Sorin Grindeanu iar demisia mea va fi prezentată în cel mai scurt timp. (..) Domnule Dragnea: probabil că parte din comportamentul meu este dificil de înţeles pentru unii oameni care au petrecut zeci de ani în speranţa că vor obţine puterea, sub orice formă. Însă cred că există un viitor mai luminos pentru PSD, decât ordine transmise „de sus” prin SMS. (..)Voi prezenta demisia exclusiv la solicitarea celor îndreptăţiţi să o ceară", a scris Jianu pe Facebook.

Ministrul Comunicaţiilor susţine că Liviu Dragnea i-a cerut demisia prin diferiţi intermediar. "Mai puţin domnul Dragnea, care, între timp, declara în faţa unei naţiuni că avea deja demisia mea."

"Sigur, ar fi fost mai simplu să cedez, însă dacă vrei să schimbi ceva în România, trebuie să ţii minte că vechiul sistem va opune mereu rezistenţă - tu trebuie să perseverezi", a mai scris Jianu.

În ceea ce priveşte raportul de evaluare prezentat de coaliţie, ministrul a precizat la Realitatea TV: "Raportul mi s-a părut făcut pe genunchi. În dreptul ministerului meu erau trecute trei măsuri, dar mai sunt şi altele. Nu pot să spun decât că raportul este un pretext, iar motivul real nu l-a comunicat nimeni."

Liviu Dragnea a anunţat, miercuri seara, că Augustin Jianu îi va trimite demisia prin e-mail, fiind plecat din ţară.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici