AUR cere coaliţiei de la guvernare retragerea sprijinului pentru Simonis

Alianţa pentru Unirea Românilor consideră că preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, s-a comportat „suburban” cu şeful AUR, aşa încât cere măsuri dure. Asta după ce interimarul a suţinut că el a fost cel atacat verbal.

482 afișări
Imaginea articolului AUR cere coaliţiei de la guvernare retragerea sprijinului pentru Simonis

Simonis

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) îi solicită preşedintelui PSD, prim-ministrul Marcel Ciolacu, şi preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, retragerea sprijinului politic pentru deputatul Alfred Simonis, preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor, pentru ”comportamentul agresiv şi limbajul suburban pe care îl manifestă în mod constant în plenul Camerei Deputaţilor la adresa parlamentarilor opoziţiei” – se arată într-un comunicat al AUR.

AUR îl acuză pe Alfred Simonis că a avut un comportament suburban la adresa preşedintelui Alianţei, George Simion.

„Este inacceptabil ca un individ care s-a remarcat de-a lungul carierei politice doar prin veleităţile de bişniţar şi de combinator să ocupe a treia funcţie din statul român şi să păteze imaginea funcţiei de reprezentant al românilor. Funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor ar trebui să impună o anumită conduită, lucru total străin sinecuristului Alfred Simonis, zis şi Freddy. Tehnicile sale de intimidare, de manipulare, precum şi limbajul suburban au atins astăzi noi culmi ale tupeului, după ce şi-a permis ca în cel mai grotesc mod să adreseze injurii greu de reprodus preşedintelui AUR, deputatul George Simion, cel care i-a solicitat o serie de explicaţii. Însă, dispreţul şi aroganţa l-au făcut pe Freddy Simonis să îşi arate adevărata faţă, aceea de interlop eşuat”, arată AUR într-un comunicat.

Pe de altă parte, „la începutul şedinţei, un domn deputat, mai rusofil aşa, căruia nu merită să îi spun numele, a venit şi a spus, citez: <Am să o violez pe mă-ta!>. Aşa mi-a spus acest individ la începutul şedinţei, şi poate că şi reacţia mea a fost una vehementă şi poate şi prestaţia mea, după acest moment, nu e cea pe care aţi fi aşteptat-o”, declara anterior Alfred Simonis.

El l-a numit de deputatul respectiv „un personaj abject”.

”Vreau să înţelegeţi că fiecare dintre noi suntem oameni, avem limita de suportabilitate atât cât o avem, Nu pot sancţiona un personaj care se comportă de trei ani în felul acesta. Nu ai ce să îi faci, singurul care poate să îl sancţioneze se află la Moscova”, a încheiat Simonis.

Liderul AUR, George Simion, a scris pe Facebook: „Simonis se ascunde dar şi #noulPSD a luat bani. Mai târziu vă arăt cum mă înjură de morţi şi de mamă preşedintele Camerei Deputaţilor”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici