AUR, mesaje către Guvern şi Iohannis: „Nu vrem ideologie de gen în şcoli şi refugiaţi afgani pe teritoriul nostru”

AUR cere Ministerului Educaţiei explicaţii despre implicarea într-un demers privind introducerea ideologie de gen în şcoli, iar preşedintelui Iohannis să nu expună românii în faţa valului de refugiaţi afgani, care ar putea genera reale ameninţări la adresa securităţii naţionale.

2688 afișări
Imaginea articolului AUR, mesaje către Guvern şi Iohannis: „Nu vrem ideologie de gen în şcoli şi refugiaţi afgani pe teritoriul nostru”

AUR cere explicaţii Ministerului Educaţiei despre un demers privind educaţia sexuală în şcoli

 
 
AUR cere explicaţii Ministerului Educaţiei despre implicarea într-un demers privind introducerea educaţiei sexuale în şcoli. Reprezentanţii formaţiunii politice susţin că este un demers „neştiinţific” de impunere a educatiei sexuale.
 
„O asociere de ONG-uri anonime anunţă o mare consultare naţională, cu rezultat cunoscut încă din titlul proiectului. Printre organizatori nu apare vreo instituţie a statului, însă în comunicatul de presă iniţial este citat un secretar de stat din Ministerul Educaţiei, Maria Ştefania Manea, care apără ideea, o justifică şi lasă de înţeles că ministerul e partener. Mai mult, chestionarul indicat cu link în comunicat nu are nicio valoare din punct de vedere sociologic. Oricine poate completa acest chestionar de mai multe ori, iar corectitudinea răspunsurilor nu poate fi verificată. Este, pur şi simplu, o risipă de bani. 
 
Ministerul Educaţiei este dator să spună clar românilor ce nivel de implicare are în acest proiect. Aşa-zisa cercetare, care în final se va dovedi neconcludentă, pare să servească drept argument pentru implementarea ideologiei de gen în şcoli în forma dorită de Klaus Iohannis şi Florin Cîţu. Nu suntem de acord cu aşa ceva şi nu vom accepta aşa ceva. Parlamentul s-a pronunţat recent pe acest subiect, iar răspunsul a fost NU”', spun reprezentanţii AUR.
 
De asemenea, Alianţa îi cere preşedintelui Klaus Iohannis şi Guvernului României să nu expună românii în faţa valului de refugiaţi afgani, care ar putea genera reale ameninţări la adresa securităţii naţionale.
 
„Prioritatea noastră sunt românii! AUR cere preşedintelui Iohannis şi Guvernului să nu expună românii în faţa valului de refugiaţi afgani, care ar putea genera reale ameninţări la adresa securităţii naţionale şi ar afecta bugetul ţării şi aşa insuficient”, transmit liderii Alianţei pe Facebook.
 
Odată cu deteriorarea rapidă a situaţiei din Afganistan (talibanii au intrat în capitala Kabul şi au preluat puterea), mii de oameni fug din calea agresorilor.
 
Guvernul britanic a anunţat lansarea unui program pentru primirea pe termen lung a 20.000 de refugiaţi afgani, dintre care 5.000 în primul an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici