Băsescu a votat la Colegiul "A.D.Xenopol" (Video)

Preşedintele Traian Băsescu a votat, duminică, la Colegiul Economic "A.D.Xenopol" din Capitală, spunând că şi-a exprimat opţiunea astfel încât noul Parlament să îi reunescă pe cei care au confirmat în ultimul mandat şi pe reprezentanţii noii generaţii de politiceni.

73 afișări
Imaginea articolului Băsescu a votat la Colegiul "A.D.Xenopol" (Video)

Băsescu a votat la Colegiul "A.D.Xenopol" (Imagine: Mediafax Foto)

Şeful statului a ajuns la secţia de votare de la Liceul Xenopol, în jurul orei 9.00, şi a votat alături de fiica sa, Elena, şi de soţia sa, Maria.

Băsescu a declarat, după vot, că Parlamentul trebuie să îi aibă în continuare pe cei care au confirmat în ultimul mandat, dar şi pe cei din noua generaţie de politicieni, pentru ca împreună aceştia "să realizeze o structură de oameni care trebuiesc României".

Şeful statului a concluzionat că a votat pentru "experienţa celor care au mai fost şi pentru curajul şi curăţenia celor care trebuie să vină, a noii generaţii".

Înainte de a ieşi din secţia de votare, preşedintele a dat mâna cu membrii comisiei şi le-a urat acestora succes. "Să aveţi o zi lungă, până la 12.00 noaptea", le-a spus şeful statului, după care a ieşit din secţia de votare alături de soţie şi fiică.

La ieşirea din curtea Liceului "Xenopol", Traian Băsescu a fost întâmpinat de un cetăţean care i-a înmânat un memoriu şi care a dorit să îi explice preşedintelui ce probleme are. Şeful statului i-a spus acestuia că se află în faţa unei secţii de votare, iar agenţii SPP şi un reprezentant al Poliţiei l-au îndepărtat pe cetăţean de preşedinte.

După ce preşedintele s-a urcat în maşina oficială şi a plecat de la Liceul "Xenopol", bărbatul respectiv le-a explicat jurnaliştilor că a fost lider sindical la Rolast şi că a vrut să-i explice şefului statului că în urmă cu zece ani i-a fost desfăcut abuziv contractul de muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici