Băsescu, aşteptat să-şi prezinte mesajul în Parlament, în 24 septembrie

Birourile permanente ale Senatului şi Camerei Deputaţilor au decis, marţi, la cererea şeful statului, ca preşedintele Traian Băsescu să prezinte pe 24 septembrie un mesaj pe probleme actuale de politică internă şi externă, în faţa Camerelor reunite.

63 afișări
Imaginea articolului Băsescu, aşteptat să-şi prezinte mesajul în Parlament, în 24 septembrie

Băsescu, aşteptat să-şi prezinte mesajul în Parlament, în 24 septembrie (Imagine: Mediafax Foto)

Băsescu este aşteptat să-şi prezinte, la ora 10.00, mesajul în faţa parlamentarilor, a declarat pentru MEDIAFAX vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Lucian Bolcaş (PRM).

Parlamentarii vor putea să intervină doar pe probleme de procedură la şedinţa din 24 septembrie, a precizat, la rândul său, Valeriu Zgonea (PSD), secretar al Camerei.

Întrebat dacă şi grupurile parlamentare îşi vor prezenta un punct de vedere, după mesajul preşedintelui ţării, Valeriu Zgonea a spus că "partidele politice pot să intervină doar pe procedură", dar crede că nu va fi cazul, pentru că în ziua în care Băsescu va vorbi în faţa Parlamentului se va întâmpla un alt "lucru important", şi anume se va discuta la Curtea de Apel solicitarea PRM privind votul uninominal.

Deputaţii vor avea activitate în comisiile parlamentare după şedinţa în care preşedintele Băsescu îşi va prezenta mesajul.

În 8 septembrie, preşedintele Traian Băsescu a solicitat conducerilor Camerei Deputaţilor şi Senatului să se adreseze Parlamentului pentru a prezenta un Raport privind politica internă şi externă a României.

Şeful statului a cerut să se adreseze Parlamentului în data de 24 septembrie, la ora 11.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici