Băsescu: Dacă ANAF vrea să fie corect până la capăt, trebuie să publice şi lista datoriilor statului

ANAF ar trebui să publice şi lista datoriilor statului faţă de firme şi persoane fizice, dacă vrea să fie corectă până la capăt, consideră liderul PMP Traian Băsescu, potrivit unei postări pe Facebook.

1218 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Dacă ANAF vrea să fie corect până la capăt, trebuie să publice şi lista datoriilor statului

Băsescu: Dacă ANAF vrea să fie corect până la capăt, trebuie să publice şi lista datoriilor statului (Imagine: Stefan Micsik/ Mediafax Foto)

Liderul PMP apreciază că iniţiativa ANAF de a publica lista firmelor care au datorii la stat şi lista persoanelor fizice care au datorii la stat este corectă, dar incompletă.

"Dacă ANAF vrea să fie corect pînă la capăt, trebuie să publice şi lista datoriilor statului faţă de firme şi persoane fizice (ex: datorii la rambursări TVA, neachitarea subvenţiilor pentru agricultori, procese pierdute de stat cu firme româneşti, procese pierdute de stat cu privire la drepturi salariale sau despăgubiri pentru condamnări la CEDO, rambursări stabilite de instanţe cu privire la încasarea abuzivă a taxei de mediu achitată de posesorii de autoturisme etc, etc). Aşa ar fi corect" a scris, duminică, pe Facebook, Traian Băsescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici