Băsescu: Descentralizarea, despre care toţi am vorbit în campanie, nu apare în mod real şi accelerat

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la consultările cu Guvernul de la Palatul Cotroceni, că toţi au vorbit în campania electorală despre descentralizare, inclusiv el, dar că aceasta "nu apare în mod real şi accelerat".

31 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Descentralizarea, despre care toţi am vorbit în campanie, nu apare în mod real şi accelerat

Băsescu: Descentralizarea, despre care toţi am vorbit în campanie, nu apare în mod real şi accelerat (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Vreau să ştiu punctul de vedere al Guvernului (...), nu în ultimul rând, procesul de descentralizare, despre care toţi am vorbit în campanie, atât eu, în calitate de candidat la Preşedinţie, dar şi dumneavoastră, cu partidele pe care le reprezentaţi. În mod egal a vorbit şi opoziţia despre descentralizare... Şi ea nu apare în mod real şi accelerat", le-a spus Traian Băsescu membrilor Guvernului.

La Palatul Cotroceni sunt în desfăşurare consultările cu Guvernul ale preşedintelui Traian Băsescu, temele de discuţie fiind cheltuielile publice din administraţie, cheltuielile sociale, absorbţia fondurilor de la UE, legislaţia achiziţiilor publice, revizuirea Constituţiei şi descentralizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici