Băsescu despre Brexit: Cred că Anglia nu o să iasă din UE, să vedeţi ce o să râd de Theresa May. Au şi ei Dăncila lor

Fostul preşedinte Traian Băsescu le-a spus, miercuri, studenţilor de la Universitatea Petrol şi Gaze din Ploieşti, că nu crede că Anglia va ieşi din Uniunea Europeană, acesta făcând şi o glumă: „Să vedeţi ce o să râd de Theresa May. Au şi ei Dăncila lor”.

6942 afișări
Imaginea articolului Băsescu despre Brexit: Cred că Anglia nu o să iasă din UE, să vedeţi ce o să râd de Theresa May. Au şi ei Dăncila lor

Băsescu despre Brexit: Cred că Anglia nu o să iasă din UE, să vedeţi ce o să râd de Theresa May

Traian Băsescu le-a spus studenţilor de la Universitatea Petrol şi Gaze Ploieşti că Brexit-ul este „cel mai puternic semnal cu privire la riscul în care se află UE”, dar că nu crede că Regatul Unit va ieşit din Uniune.

„Eu cred că Marea Britanie, Regatul Unit, nu o să iasă din Uniunea Europeană. Să vedeţi ce o să râd atunci de Theresa May. Au şi ei Dăncila lor”, a spus Băsescu.

Remarca fostului preşedinte al României a stârnit hohote de râs în rândul studenţilor.

De asemenea, Traian Băsescu a spus că a prevăzut încă de pe 15 martie, printr-o postare pe Facebook, demisia prim-ministrului Regatului Unit al Marii Britanii, demisie care nu s-a produs încă.

„Sper să se producă. Ea este îndârjită brexit-istă. Vrea Regatul Unit afară din Uniunea Europeană, ceea ce afectează mult şi UE şi Regatul Unit”, a mai spus Traian Băsescu.

Traian Băsescu a fost prezent, miercuri, la Ploieşti unde a susţinut o prelegere cu tema „Viitorul Europei - securitatea pe primul loc”, în Aula Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti. Evenimentul a fost organizat de Facultatea de Litere şi Ştiinţe din cadrul Universităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici