Băsescu, despre o funcţie de premier: Nu am proiecte politice, o să mă mişc printre amicii din PMP

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, întrebat dacă, după terminarea mandatului de preşedinte, doreşte să bifeze şi funcţia de premier, că nu are încă proiecte politice dar că preponderent, se va mişca printre ”amicii pe care îi mai are în PMP” şi în familie.

405 afișări
Imaginea articolului Băsescu, despre o funcţie de premier: Nu am proiecte politice, o să mă mişc printre amicii din PMP

Băsescu, despre o funcţie de premier: Nu am proiecte politice, o să mă mişc printre amicii din PMP (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat dacă doreşte să mai bifeze şi o funcţie de premier, după ce a fost preşedinte, Traian Băsescu a spus: ”Am un singur gând, vreau acasă” şi a adăugat că astăzi l-a botezat şi pe nepoţelul său din partea fiicei cea mare, Ioana.

”Nu o să fiu unul care să stea în casă”, a precizat el.

Totuşi, preşedintele a ţinut să menţioneze că ”va folosi un birou de la PMP”.

”Nu am încă proiecte politice, preponderent, o să mă mişc printre amicii pe care îi mai am la PMP, şi în familie”, a mai declarat Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici