Băsescu, dezamăgit de Ministerul Mediului în privinţa modul de absorbţie a fondurilor UE

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi că există ministerele Dezvoltării şi Muncii sunt "campioane" în ceea ce priveşte ritmul de accesare a fondurilor UE, însă s-a declarat dezamăgit, la acelaşi capitol, de Ministerul Mediului.

446 afișări
Imaginea articolului Băsescu, dezamăgit de Ministerul Mediului în privinţa modul de absorbţie a fondurilor UE

Băsescu, dezamăgit de Ministerul Mediului în privinţa modul de absorbţie a fondurilor UE (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Sunt două ministere campioane (n.red. în ceea ce priveşte absorbţia de fonduri UE), Miniusterul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi Ministerul Muncii. Sper să vină şi un al treilea minister, Ministerul Transporturilor", a spus şeful statului la RRA, menţionând că instituţia condusă de Anca Boagiu a făcut licitaţii şi urmează să demareze absorbţia fondurilor.

Preşedintele a adăugat că există şi ministere în cazul cărora situaţia legată de absorbţia fondurilor este dezamăgitoare.

Întrebat despre care ministere este vorba, şeful statului a explicat că se referă la Ministerul Mediului. "Sunt dezamăgit de cum merge Ministerul Mediului cu absorbţia de fonduri. Era un minister bine cotat", a spus preşedintele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici